BBQ | Smoker

Uniek, leuk en lekker voor elk evenement...

Uniek

De Bommelbeef Smoker is een maatwerk smoker welke exact volgens de wensen en specificaties van Bommelbeef is vervaardigd voor het verkrijgen van het beste resultaat als het gaat om het bereiden van vers boerderijvlees!

Leuk

Een BBQ | Smoker is leuk op elk evenement! Zowel de uitstraling en aankleding van de Smoker alsmede de authentieke geur van een houtvuur werken steevast sfeerverhogend op elk evenement. Vanzelfsprekend word de Smoker geleverd met vakkundig en representatief personeel.

Lekker

De Bommelbeef BBQ | Smoker is speciaal vervaardigd voor het bereiden van vers boerderijvlees. De Smoker is hout gestookt. De speciale smaak van het vlees word bereikt door het gebruik van specifieke houtsoorten en temperaturen, die zorgen voor de unieke smaak van het verse vlees. De smoker wordt geleverd met één van onze specialisten die voor u de beste en lekkerste gerechten zal bereiden.

Voor elk evenement!

De Bommelbeef BBQ | Smoker is geschikt voor elk type evenement. Of het nu gaat om een particulier feest, een bedrijfsevenement of bijvoorbeeld een openbare braderie de Bommelbeef BBQ | Smoker komt overal evengoed tot zijn recht.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een gedegen advies en eventueel een passend voorstel!
©2024 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services