Bak- en braadtijden

Vlees Aanbraden Sudderen Bakken Braden Grillen
Biefstuk x x 4-6 min x 2-3 min
Braadlappen In hete boter x x 45 min x
Doorregenlappen In hete boter 120-150 min x x
Entrecôte x x 8-10 min x 6-8 min
Gehaktballen x x 10-15 min 20 min 10-12 min
Hamburgers x x 2 X 4 min x x
Rosbief In hete boter x x 20-25 min x
Riblappen In hete boter 120-150 min x x x
Rollade rosé In hete boter x x 25-30 min x
Rollade gaar In hete boter 90-120 min x x x
Schnitzels x x 2 X 10 min x x
Verse worst x x x 30 min 20 min
Sucade In hete boter 90-120 min x x x
Tartaartjes x x 2 X 3 min x x

Poulet, schenkels, mergpijp

Deze kookt U in water (150-180 min) om bouillon van te trekken. Bij de recepten leest U hoe.

Deze tijden zijn richtlijnen. Naar smaak langer of korter bereiden.

Klik hier voor bovenstaand overzicht in PDF formaat, zodat u eenvoudig kunt printen.
©2024 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services