fdgdf

dfgd

Rosbief met kruidenkorst

recepten-rosbiefmetkruidenkorst thumbBenodigdheden voor 4 personen:

750 gr. rosbief
4 eetlepels gehakte peterselie
1 eetlepel gehakte selderij
1 theelepel tijm
2 teentjes knoflook
2 sneetjes witbrood
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepel mosterd
35 gr. boter
zout en peper

Bereiding:

Vlees met peper bestrooien.
Oven voorverwarmen op 200° C.
Knoflook uitpersen boven de olie. De mosterd, gehakte peterselie, selderij, tijm, peper en zout erdoor roeren. Brood in kleine dobbelsteentjes snijden en door het mengsel scheppen.
De rosbief in een braadpan met hete boter rondom aanbraden.
Het vlees uit de pan nemen, in een braadslee leggen en vijftien minuten in de oven braden.
Braadslee uit de oven nemen, de oven op 175 ° C zetten. Het brood/kruidenmengsel over de bovenzijde van het vlees verdelen en het vlees nu ongeveer een kwartier in de oven laten staan.
Het vlees uit de oven halen en voorzichtig in een stuk aluminiumfolie vouwen. Zorg ervoor dat de korst niet beschadigt. De rosbief, die u mooi rosé hebt gebraden, ca. 10 minuten laten rusten (dit is nagaren).
Het vlees uit de folie halen en dun snijden.

Eet smakelijk.
©2024 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services